Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsutvecklare

17 JUN 2013 09:05
Tillsammans med 8 orienteringsklubbar i södra Hälsingland söker vi en Verksamhetsutvecklare.
  • Skapad: 17 JUN 2013 09:05

 

Orienteringsklubbarna i södra Hälsingland söker en gemensam Verksamhetsutvecklare på heltid.

I samverkan mellan nu aktiva orienteringsklubbar i södra Hälsingland vill vi utveckla vårt arbete när det gäller att rekrytera nya orienterare och att skapa bra miljöer för att behålla etablerade orienterare. Vår ambition är att tillsammans och med stöd av en gemensam VERKSAMHETSUTVECKLARE  skapa arbetsformer och miljöer för en hållbar och offensiv utveckling av verksamhet och antal aktiva orienterare. 

 

Som Verksamhetsutvecklare har du fokus rekrytering av nya orienterare och att skapa miljöer för att behålla redan etablerade orienterare. Arbetssättet ska vara anpassat till dagens och morgondagens behov hos individer och klubbar.
Du blir huvudansvarig för samordning och koordinering av de aktuella klubbarnas planering, utveckling och organisation när det gäller rekryteringsverksamhet inkl. samverkan med skolan.
Du blir klubbarnas resurs att framför allt dagtid planera, tillhandahålla och även genomföra aktiviteter som normalt inte kan genomföras på kvällstid med klubbarnas ledare.
Du blir också en viktig resurs för klubbarna att kommunicera med vår omvärld om klubbarnas verksamhet. Här ingår även att förstärka klubbarnas relationer med aktuella kommuner, andra offentliga aktörer, övriga orienteringsklubbar i distriktet, Hälsinglands Orienteringsförbund, Hälsinglands Idrottsförbund och SISU Idrottsbildarnas distrikt Hälsingland.

Arbetet innebär en stor del uppsökande verksamhet. Kvälls- och helgarbete är periodvis relativt omfattande.

Vi värdesätter särskilt följande för dig som söker tjänsten;
-bred erfarenhet av ideellt arbete som ledare och/ eller aktiv i en orienteringsklubb,
-god kunskap om idrotten orientering, men även idrottsrörelsen i allmänhet,
-stort intresse för att arbeta med människor, såväl barn, ungdomar som vuxna,
-branschanpassad yrkesutbildning, exempelvis idrottskonsulentutbildning,  tränarprogram eller liknande på Högskola/ Universitet.

 

Tjänsten omfattar heltidsarbete och är en visstidsanställning 2013 08 01 – 2014 12 31 med möjlighet till förlängning ytterligare ett år. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Arbetsgivare blir SISU Idrottsutbildarna i Hälsingland. Vi har kollektivavtal som träffats mellan UNIONEN och Arbetsgivaralliansen, branschkommitté idrott.
Du ska ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi vill ha din ansökan skriftlig inklusive löneanspråk och referenser per brev på adress Sören Calleberg Trossvägen 3 82650 Söderhamn eller via e-post  This is a mailto link senast den 20 juli 2013.

För mer information kontaktar du Sören Calleberg via e-post eller telefon 073-8053471.

Skribent: Stig Lundström
 

Postadress:
Ljusne-Ala OK - Orientering
Gamla Riksvägen 51
82020 Ljusne

Kontakt:
Tel: 0705767605
E-post: This is a mailto link

Se all info